iPhone Reparatie

iPhone Reparatie Hoorn

U wilt een snelle en betaalbare iPhone reparatie in de omgeving van Hoorn? Dan kan dat, want wij zijn de iPhone reparatie specialisten van Hoorn en omgeving. Het zal u maar gebeuren, u laat plotseling uw Apple iPhone uit uw handen vallen en u ziet een flinke barst in het scherm. U wilt het dan laten maken, maar waar? PamirTel is gespecialiseerd in het repareren de verschillende iPhones. Alle reparaties worden uitgevoerd door professionele monteurs met jarenlange ervaring. Wij maken gebruik van originele onderdelen en bieden standaard 30-45 minuten service aan.

Klik hieronder op uw iPhone model om de tarieven te bekijken voor de verschillende reparaties. Staat het model of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

iPhone Reparatie Hoorn

Voor de reparatie van een Apple iPhone kunt u bij PamirTel terecht. Wij hebben een grote voorraad aan originele onderdelen voor de verschillende soorten iPhones. Heeft u uw iPhone laten vallen en het werkt niet meer naar behoren? Geen paniek! Kom direct langs bij PamirTel in Hoorn. Wij kunnen alle reparaties aan uw iPhone professioneel en snel uitvoeren.

Bij ons kunt u o.a. de volgende onderdelen laten repareren: beeldscherm, batterij, oplaadpoort, behuizing, homeknop, aan/uit knop, volumeknop, speaker, microfoon en de camera. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een software herstel, waterschade onderzoek/ reiniging en moederbord reparatie.

De meest voorkomende iPhone reparaties
• Glas is gebroken of beschadigd
• Display/ LCD scherm defect
• Accu defect of slechte stand-by tijd
• Defecte of slecht werkende oplaadpoort
• Homeknop reageert slecht of niet
• Speakers/ luidsprekers, weinig of geen geluid
• Microfoon werkt slecht of niet
• Camera werkt slecht of niet
• Behuizing/ achterkant beschadigd
• Software fouten
• Waterschade

iPhone reparatie binnen 30-45 minuten

U wilt niet alleen een reparatie van kwaliteit, maar ook een snelle reparatie. Wij kennen geen lange wachttijden. Onze professionals zitten voor u klaar. In de meeste gevallen wordt uw iPhone binnen 30-45 minuten gerepareerd.

Drie maanden garantie

PamirTel is de reparatiespecialist voor Apple producten. Elke Apple iPhone reparatie wordt vakkundig uitgevoerd met de best verkrijgbare onderdelen. Wij geven 3 maanden garantie op alle reparaties.

Accessoires

PamirTel biedt naast reparaties ook accessoires aan. Wij hebben een ruime keuze aan hoesjes en glasprotectors om uw iPhone beter te beschermen tegen verschillende soorten schades. Ook hebben wij opladers, headsets en overige accessoires die nodig zijn voor de Apple iPhone.

Ons Werkgebied

Vanuit verschillende bedrijven en verzekeringsmaatschappijen worden klanten naar ons doorverwezen voor een iPhone reparatie. PamirTel Hoorn is een vertrouwd adres geworden voor de regio Hoorn, Medemblik, Enkhuizen, Heerhugowaard, Langedijk, Koggenland, Hollands Kroon, Stede Broec, Schagen, Drechterland, Opmeer en Alkmaar.