Zakelijk

Zakelijk

PamirTel verzorgt al ruim 22 jaar reparaties aan telefoons, en al jaren aan smartphones en tablets. Wij bieden een snelservice aan voor het vervangen van beeldschermen, batterijen, laadconnectors, knopjes en alles wat kapot kan gaan. Daarnaast maken wij gebruik van originele onderdelen, krijgt u 3 maanden garantie op al onze reparaties en hanteren wij de laagste prijzen. Voor de zakelijke markt is PamirTel de juiste partij. Heeft u een smartphone of tablet van de zaak? Bij PamirTel krijgt u altijd een officiële factuur, met BTW-vermelding.

Smartphones en tablets worden steeds meer zakelijk geïntegreerd en toegepast in het bedrijfsleven. Wij hebben speciale condities voor de zakelijke markt ontwikkeld omdat wij als ondernemers weten hoe belangrijk het is om communicatie op het gewenste niveau te kunnen behouden, en hoe traag en duur het reparatieproces via de provider of producent is.

Kiest u er als bedrijf voor om het onderhoud van meerdere toestellen door ons te laten uitvoeren dan kunt u ook profiteren van onze speciale zakelijke tarieven op factuurbasis.

De voordelen van PamirTel voor u op een rijtje:
Speciale zakelijke tarieven
Betalingen op factuurbasis
Reparatie snelservice
Grote voorraad onderdelen
Vakkundig personeel
Uitgebreide garantie
Originele onderdelen

Bent u binnen uw bedrijf verantwoordelijk voor mobiele telefonie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.