Reparatie

Reparatie Hoorn

U wilt een snelle en betaalbare telefoon, smartphone of tablet reparatie in de omgeving van Hoorn? Dan kan dat, want wij zijn de reparatie specialisten van Hoorn en omgeving. Het zal u maar gebeuren, u laat plotseling uw toestel (een telefoon, smartphone of tablet) uit uw handen vallen en u ziet een flinke barst in het scherm. U wilt het dan laten maken, maar waar? PamirTel is gespecialiseerd in het repareren van verschillende merken smartphones en tablets. Alle reparaties worden uitgevoerd door professionele monteurs met jarenlange ervaring. Wij maken gebruik van originele onderdelen en bieden standaard 30-45 minuten service aan.

Klik hieronder op uw merk om de verschillende modellen en tarieven te bekijken. Staat het model of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Smartphone & Tablet Reparatie Hoorn

Voor de reparatie van een iPhone, iPad, Samsung, LG, Sony Xperia, Huawei, Nokia, HTC en Microsoft kunt u bij PamirTel terecht. Wij hebben een grote voorraad aan originele onderdelen voor de verschillende merken.

Bij ons kunt u o.a. de volgende onderdelen laten repareren: beeldscherm, batterij, oplaadpoort, behuizing, homeknop, aan/uit knop, volumeknop, speaker, microfoon en de camera. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een software herstel, waterschade onderzoek/ reiniging en moederbord reparatie.

De meest voorkomende reparaties
• Glas is gebroken of beschadigd
• Display/ LCD scherm defect
• Accu defect of slechte stand-by tijd
• Defecte of slecht werkende oplaadpoort
• Homeknop reageert slecht of niet
• Speakers/ luidsprekers, weinig of geen geluid
• Microfoon werkt slecht of niet
• Camera werkt slecht of niet
• Behuizing/ achterkant beschadigd
• Software fouten
• Waterschade

Reparatie binnen 30 minuten

U wilt niet alleen een reparatie van kwaliteit, maar ook een snelle reparatie. Wij kennen geen lange wachttijden. Onze professionals zitten voor u klaar. In de meeste gevallen wordt uw toestel binnen 30 minuten gerepareerd.

Drie maanden garantie

PamirTel is de reparatiespecialist voor telefoons, smartphones & tablets. Elke toestel reparatie wordt vakkundig uitgevoerd met de best verkrijgbare onderdelen. Wij geven 3 maanden garantie op alle reparaties.

Accessoires

PamirTel biedt naast reparaties ook accessoires aan. Wij hebben een ruime keuze aan hoesjes en glasprotectors om uw toestel beter te beschermen tegen verschillende soorten schades. Ook hebben wij opladers, headsets en overige accessoires die nodig zijn voor een smartphone of tablet.

Ons Werkgebied

Vanuit verschillende bedrijven en verzekeringsmaatschappijen worden klanten naar ons doorverwezen voor een smartphone of tablet reparatie. PamirTel Hoorn is een vertrouwd adres geworden voor de regio Hoorn, Medemblik, Enkhuizen, Heerhugowaard, Langedijk, Koggenland, Hollands Kroon, Stede Broec, Schagen, Drechterland, Opmeer en Alkmaar.