iPad Reparatie

iPad Reparatie Hoorn

U wilt een snelle en betaalbare iPad reparatie in de omgeving van Hoorn? Dan kan dat, want wij zijn de iPad reparatie specialisten van Hoorn en omgeving. Het zal u maar gebeuren, u laat plotseling uw Apple iPad uit uw handen vallen en u ziet een flinke barst in het scherm. U wilt het dan laten maken, maar waar? PamirTel is gespecialiseerd in het repareren de verschillende iPads. Alle reparaties worden uitgevoerd door professionele monteurs met jarenlange ervaring. Wij maken gebruik van originele onderdelen en bieden standaard 30-45 minuten service aan.

Klik hieronder op uw iPad model om de tarieven te bekijken voor de verschillende reparaties. Staat het model of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

iPad Reparatie Hoorn

Voor de reparatie van een Apple iPad kunt u bij PamirTel terecht. Wij hebben een grote voorraad aan originele onderdelen voor de verschillende soorten iPads. Heeft u uw iPad laten vallen en het werkt niet meer naar behoren? Geen paniek! Kom direct langs bij PamirTel in Hoorn. Wij kunnen alle reparaties aan uw iPad professioneel en snel uitvoeren.

Bij ons kunt u de volgende onderdelen laten repareren: beeldscherm, batterij, homeknop, aan/uit knop, volumeknop, etc. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een software herstel, waterschade onderzoek/ reiniging en moederbord reparatie.

De meest voorkomende iPad reparaties
• Glas is gebroken of beschadigd
• Display/ LCD scherm defect
• Accu defect of slechte stand-by tijd
• Defecte of slecht werkende oplaadpoort
• Homeknop reageert slecht of niet
• Software fouten
• Waterschade

iPad reparatie binnen 30-45 minuten

U wilt niet alleen een reparatie van kwaliteit, maar ook een snelle reparatie. Wij kennen geen lange wachttijden. Onze professionals zitten voor u klaar. In de meeste gevallen wordt uw iPad binnen 30-45 minuten gerepareerd.

Drie maanden garantie

PamirTel is de reparatiespecialist voor Apple producten. Elke Apple iPad reparatie wordt vakkundig uitgevoerd met de best verkrijgbare onderdelen. Wij geven 3 maanden garantie op alle reparaties.

Accessoires

PamirTel biedt naast reparaties ook accessoires aan. Wij hebben een ruime keuze aan hoesjes en glasprotectors om uw iPad beter te beschermen tegen verschillende soorten schades. Ook hebben wij opladers, headsets en overige accessoires die nodig zijn voor de Apple iPad.

Ons Werkgebied

Vanuit verschillende bedrijven en verzekeringsmaatschappijen worden klanten naar ons doorverwezen voor een iPad reparatie. PamirTel Hoorn is een vertrouwd adres geworden voor de regio Hoorn, Medemblik, Enkhuizen, Heerhugowaard, Langedijk, Koggenland, Hollands Kroon, Stede Broec, Schagen, Drechterland, Opmeer en Alkmaar.