iPad 2017

iPad 2017 Reparatie

Voor een vakkundige Apple iPad 2017 reparatie gaat u naar PamirTel Hoorn. Is het glas of scherm van uw iPad 2017 kapot? Laadt de batterij van de iPad 2017 niet meer op of loopt het toestel elke keer vast? Bij PamirTel bent u aan het juiste adres, voor snelle en betaalbare iPad 2017 reparaties in Hoorn en omgeving.

Uw iPad 2017 is in de meeste gevallen binnen 30-45 minuten weer volledig en vakkundig hersteld. PamirTel repareert met originele onderdelen. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat u dezelfde kwaliteit als voorheen heeft. Uw Apple iPad 2017 wordt met zorg gerepareerd. U heeft standaard 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparaties.

Reparatie Tarieven

Hieronder kunt u de reparatie tarieven vinden voor de iPad 2017. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De tarieven zijn inclusief BTW en montagekosten.

iPad 2017 LCD-Scherm en TouchscreenUw iPad 2017 heeft strepen in het beeldscherm of geen beeld. Het glas/ scherm van uw iPad 2017 is gebarsten of beschadigd, of uw touchscreen reageert niet naar behoren (LCD-scherm, glas en digitizer).45 min.Op Aanvraag
iPad 2017 AccuUw iPad 2017 batterij loopt snel leeg, valt uit het niets uit, laadt slecht op of uw toestel gaat niet meer aan.Op Aanvraag
iPad 2017 LaadconnectorUw iPad 2017 laadt slecht/ niet op, maakt geen verbinding met uw computer of uw oplaadpoort is beschadigd.Op Aanvraag
iPad 2017 HomeknopDe homeknop functioneert niet of nauwelijks.Op Aanvraag
iPad 2017 Aan/Uit KnopU kunt uw iPad 2017 niet meer vergrendellen of uitzetten.Op Aanvraag
iPad 2017 Volume/Mute KnopGeluid uitzetten of het harder/ zachter zetten van de volume werkt nauwlijks of niet.Op Aanvraag
iPad 2017 Oortelefoon IngangU kunt geen muziek meer luisteren of bellen via uw koptelefoon of oortjes.Op Aanvraag
iPad 2017 CameraU kunt geen, of alleen wazige foto’s en video’s maken of u krijgt een camera foutmelding.Op Aanvraag
iPad 2017 Software HerstelU krijgt een foutmelding of de software van uw iPad 2017 is gecrasht/ loopt steeds vast.45 min.€ 15,-
iPad 2017 Chemisch ReinigenUw iPad 2017 heeft waterschade/ vloeistofschade opgelopen.2 uur.Op Aanvraag
iPad 2017 Overige ReparatiesHeeft uw iPad 2017 een ander probleem. Neem dan contact met ons op.Op Aanvraag

iPad 2017 Reparatie Hoorn

Voor een Apple iPad 2017 reparatie kunt u bij PamirTel terecht. Wij bieden de snelste en beste service tegen een scherpe prijs. Daarnaast hebben wij een grote voorraad aan originele onderdelen voor de iPad 2017. PamirTel voert bijna alle Apple iPad 2017 reparaties uit. Dit doen wij op onze vestiging in Hoorn. Door de jarenlange ervaring in Apple reparaties bent u verzekerd van kwalitatieve, maar zeker ook van een snelle reparatie.

Reparatie binnen 30 minuten

U wilt niet alleen een reparatie van kwaliteit, maar ook een snelle reparatie. Wij kennen geen lange wachttijden. Onze professionals zitten voor u klaar. In de meeste gevallen wordt uw iPad 2017 binnen 30 minuten gerepareerd.

Drie maanden garantie

PamirTel is de reparatiespecialist voor Apple producten. Elke Apple reparatie wordt vakkundig uitgevoerd met de best verkrijgbare onderdelen. Wij geven 3 maanden garantie op alle reparaties.

Accessoires

PamirTel biedt naast reparaties ook accessoires aan. Wij hebben een ruime keuze aan hoesjes en glasprotectors om uw Apple product beter te beschermen tegen verschillende soorten schades. Ook hebben wij opladers, headsets en overige accessoires voor een Apple smartphone of tablet.

Ons Werkgebied

Vanuit verschillende bedrijven en verzekeringsmaatschappijen worden klanten naar ons doorverwezen voor een Apple iPad 2017 reparatie. PamirTel Hoorn is een vertrouwd adres geworden voor de regio Hoorn, Medemblik, Enkhuizen, Heerhugowaard, Langedijk, Koggenland, Hollands Kroon, Stede Broec, Schagen, Drechterland, Opmeer en Alkmaar.