Verzekering

Reparatie via uw verzekering

In veel gevallen is de schade die aan uw apparaat is ontstaan te declareren bij uw verzekering. Wanneer u uw apparaat bij PamirTel laat repareren ontvangt u na de reparatie een officiële factuur die u vervolgens kunt declareren bij uw verzekeraar. Onderstaand vindt u welke verzekering uw schade mogelijk dekt.

Inboedelverzekering
Een inboedelverzekering is een verzekering tegen schade aan uw inboedel. Dat betekent indien de schade aan uw smartphone of tablet thuis ontstaat, u de kosten kunt declareren bij uw verzekeraar. Een standaard inboedelverzekering zal de schade waarschijnlijk niet dekken. De kans is groter dat u de schade kunt verhalen wanneer u all risk verzekerd bent.

Reisverzekering
Indien u een (doorlopende) reisverzekering heeft en de schade aan uw smartphone of tablet is ontstaan tijdens een vakantie of uitstapje is er wellicht de mogelijkheid dat u de schade kunt declareren bij uw reisverzekering.

WA verzekering
Een WA verzekering is een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering. Het kan zijn dat iemand anders de schade aan uw smartphone of tablet heeft veroorzaakt. In dat geval kunt u beroep doen op de aansprakelijkheidsverzekering van die persoon.

Smartphone of tablet verzekering
Heeft u voor uw smartphone of tablet een aparte verzekering afgesloten? Dan zijn de kosten van de reparatie bijna altijd te declareren.

Verzekerd?

Omdat u bij ons altijd een factuur ontvangt kunt u deze bij de verzekering declareren. Uiteraard dient de aansprakelijk gestelde partij hier wel mee akkoord te gaan. Voor meer informatie over of u in aanmerking komt en eventuele eigen risico verwijzen wij u door naar uw verzekeraar.

Repareren

Als u er zeker van bent dat uw toestel verzekerd is tegen schade, dan kunt u deze bij PamirTel repareren. Zodra de toestel gerepareerd is kunt u de schade claimen bij de verzekeraar. Vaak hoeft u alleen maar een formulier in te vullen.

Offerte Aanvragen

Het kan zijn dat u voor de verzekering een offerte/prijsopgave nodig heeft. U kunt met het onderstaande formulier een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen.